Vanwege de getroffen maatregelen wat betreft het wereldwijde virus, zitten we nu over het algemeen meer thuis dan normaal. Veel mensen werken nu ook thuis en hebben meer tijd voor andere dingen. Zo zie ik dat veel mensen ervoor kiezen om thuis aan de slag te gaan nu ze meer vrije tijd hebben. Dat zorgde ervoor dat ik ook maar eens ging kijken wat voor dingen ik thuis kon gaan doen. Er waren nog een paar kleine dingen die ik al een tijd geleden wilde doen, maar daar op dat moment geen tijd of zin in had. Daarom heb ik dat als eerste opgepakt. Daarbij ging het om het schilderen van nog een paar muren en het repareren van een paar kapotte dingen. Al gauw was ik daarmee klaar en had ik ineens de smaak te pakken. Ik ben hard bezig geweest in mijn tuin en ook heb ik een nieuwe vloer gelegd. Ik zal je daar hieronder wat meer over vertellen.

De tuin is klaar voor de zomer

Aangezien we nu meer thuis zitten en het ook steeds beter weer begint te worden, wilde ik mijn tuin gaan verbouwen. Aan mijn tuin heb ik eigenlijk nooit wat aan gedaan en het was ook nogal verloederd. Ik ben begonnen met het verwijderen van al het onkruid en heb wat extra planten geplaatst. Daarna heb ik wat kunstgras gelegd en een nieuwe vuurkorf gekocht. En dat was al een grote verbetering van mijn tuin. Gelukkig had ik nog wel een aantal goede tuinstoelen over die ik kon gebruiken. De tuin is nog niet helemaal zoals ik hem uiteindelijk wil hebben, maar zeker goed genoeg om daar heerlijk te kunnen genieten van mooie zomeravonden. Laatst heb ik zelfs voor het eerst met wat vrienden in mijn tuin gebarbecued en daar heb ik ontzettend van genoten.

Ook maar een nieuwe vloer

Nadat ik redelijk klaar was met de verbouwing van mijn tuin, ben ik begonnen met het verwijderen van mijn oude vloer. Deze vloer lag er al een aantal jaar in en heeft zijn beste tijd gehad. Op de vloer zaten een paar grote krassen en vlekken die ik er niet meer uit kreeg. Daarom heb ik gekozen om een nieuwe vloer te gaan leggen. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar een goede aanbieder van laminaat en ben toen op www.de-laminaatexpert.nl terecht gekomen. Het was een lange dag hard werken, maar ik was erg blij toen ik de nieuwe vloer gelegd had. Het is ontzettend mooi geworden.