De ongevallenverzekering ZZP is er voor iedere ZZP\’er

Stel. Je bent ZZP'er en je werkt als glazenwasser. Dan kan het zomaar gebeuren dat je een keer van de ladder stapt en je enkel lelijk verzwikt. Of, nog erger, dat je van de ladder valt. en je ernstig blesseert. Je bent dan direct de pineut, jij bent namelijk de enige in jouw bedrijf die het geld binnenbrengt. En met een enkel in het gips de ladder op is, natuurlijk, geen optie. Het is dan goed om te weten dat er een ongevallenverzekering ZZP bestaat. Je hebt die, dat spreekt voor zich, direct afgesloten toen je je bedrijf startte. Daar pluk je nu de vruchten van. Toch heeft niet iedere ZZP'er een ongevallenverzekering ZZP nodig. Werk je alle dagen thuis en op de laptop? Dan is een ongevallenverzekering ZZP niets voor jou.

Wanneer kies je wel voor een ongevallenverzekering ZZP?

Je kiest voor een ongevallenverzekering ZZP wanneer je in een branche werkt waarin je wat meer risico loopt. Zit je hele dagen op de weg? Sluit een ongevallenverzekering ZZP af. Natuurlijk heb je ook een autoverzekering én je zorgverzekering. Maar deze zorgen niet voor jou of, in het ergste geval, je nabestaanden. De ongevallenverzekering ZZP keert eenmalig uit en dat zal ervoor zorgen dat jij het geld hebt om je huis te kunnen aanpassen of om de tijd te kunnen nemen voor je medische behandelingen die je nodig hebt om te kunnen herstellen.

KNAB is een goede optie

Je kunt bij KNAB terecht voor veel zaken. Deze bank is bekend als goede bank voor ZZP'ers. Dankzij de app is deze bank uitermate geschikt voor ZZP'ers. Je kunt in de app meer doen dan alleen je bankzaken regelen. Je kunt er ook verschillende verzekeringen, zoals de ongevallenverzekering ZZP, afsluiten. Ook kun je hier alles lezen over beginnen met beleggen en zelfs daadwerkelijk beginnen met beleggen. Een rekening openen bij KNAB is al snel geregeld en je zult al snel merken dat de voorwaarden en het gebruiksgemak ideaal zijn.

Vergeet je verzekeringen niet

Zodra je hebt besloten dat je wilt gaan ondernemen, moet je van alles regelen. Je schrijft je in de bij de KVK en je laat een logo en website maken. Je opent een bankrekening en het ondernemen kan beginnen. Of toch niet? Eigenlijk niet. Regel, voor je begint, je verzekeringen zodat je veilig kunt gaan ondernemen. Er zijn verschillende verzekeringen beschikbaar voor ZZP'ers. Kies zelf welke van deze verzekeringen jij nodig hebt en sluit ze direct af.

Andere Artikelen