Waarom kiezen voor EPDM dakbedekking op maat?

Ben je je woning aan het verbouwen? Dan moet er natuurlijk ook gekeken worden naar het dak. Soms is je dak namelijk toe aan vernieuwing en moet je kiezen voor dakrenovatie. Een nieuwe dakbedekking kiezen is soms heel ingewikkeld, zo zijn er namelijk veel verschillende soorten. Iedere soort dakbedekking heeft zijn voor- en nadelen en hierdoor kan het in sommige gevallen een ingewikkelde keuze zijn. EPDM is de laatste jaren heel erg populair geworden en wordt steeds vaker gebruikt voor nieuwbouwhuizen en dakrenovatie. EPDM staat voor ethyleen, propyleen, Dieën en monomeer. EPDM dakbedekking is een rubberfolie en heeft veel sterke eigenschappen. Als je EPDM dakbedekking op maat besteld, kun je het ook eenvoudig zelf op je dak plaatsen. Maar wat zijn nu de voordelen van EPDM dakfolie en hoe kun je het bestellen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Alle voordelen van EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is ideaal te gebruiken als dakbedekking en er zitten veel voordelen aan verbonden. Zo is het ijzersterk en is het elastisch, dit betekent ook dat het een levensduur heeft van ongeveer 50 jaar. Dit is een groot voordeel en dit betekent ook dat het natuurlijk heel erg duurzaam is. EPDM dakfolie is een rubberfolie en heeft een enorme waterdichtheid, hierdoor kan er ook geen water doorheen komen. Ook is het natuurlijk zeer makkelijk om het zelf te plaatsen en kun je dit doen met een goede EPDM contactlijm. Een ander voordeel is dat je EPDM dakfolie ook kunt gebruiken voor de afvoer. EPDM dakfolie is dus goed inzetbaar als dakbedekking, maar je moet wel de juiste maten bestellen. Hoe kun je nu het beste EPDM bestellen? Hieronder lees je daar meer over.

EPDM bestellen op het internet

Als je EPDM dakfolie wilt plaatsen op je dak, moet je dit eerst natuurlijk bestellen. Op het internet zijn er veel aanbieders te vinden en deze moet je goed met elkaar vergelijken. Kijk op de website van de aanbieder en controleer de kwaliteit van de dakfolie. Je kunt het beste een EPDM dakbedekking pakket bestellen, hierin zit namelijk alles wat je nodig hebt. Om de dakfolie te kunnen plaatsen heb je namelijk ook contactlijm nodig. Deze zit in het pakket en je kunt ook alles op maat laten maken, zodat je het direct kunt plaatsen. De kosten liggen hiervoor behoorlijk laag en je kunt het eenvoudig bij je thuis laten bezorgen.

 

Andere Artikelen