Met shortlease prive heb je al snel een auto tot je beschikking

Het kan zomaar gebeuren dat je ineens een auto nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat jouw auto niet meer door de keuring komt of omdat jij en je partner ineens allebei een auto nodig hebben. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om snel een andere auto te kopen, maar je kunt ook je tijd nemen om te zoeken naar de perfecte auto. Maar hoe los je dan in de tussentijd je vervoersprobleem op? Je kunt dan een auto huren of lenen van vrienden, maar een betere optie is shortlease prive. Met shortlease prive heb je al snel, vaak in 24 uur, een auto voor de deur staan. Je hoeft hier verder niets voor te regelen. Shortlease prive is inclusief alles.

Shortlease prive klinkt te mooi om waar te zijn

Maar er zitten echt geen adders onder het gras. Geen kleine lettertjes die ineens erg belangrijk blijken te zijn. Bij shortlease prive is alles inbegrepen, op de brandstof na. Je hoeft je dus niet te verdiepen in verzekeringen, je hoeft je niet aan te melden voor de wegenbelasting, je hoeft zelfs geen abonnement op pechhulp af te sluiten. Zo kun je zorgeloos onderweg, zonder je te hoeven bekommeren om randzaken.

Shortlease is er ook voor ZZP'ers

Als je ZZP'er bent, dan weet je dat het lastig kan zijn om een leasecontract af te sluiten. Met shortlease heb je daar geen last van. Je contract loopt een maand en daarna is het per dag opzegbaar. Dus voorzie jij dat je de auto na een maand niet meer nodig hebt? Dan lever je deze net zo gemakkelijk weer in. Ontdek je dat de auto die je hebt gekozen te klein is of juist te groot? Dan kun je deze op ieder gewenst moment omruilen voor een ander model. Het gaat hier niet alleen om personenauto's, maar ook om busjes of bestelauto's. Het is maar net wat jij nodig hebt.

De ideale tussenoplossing

Wanneer je een nieuwe auto hebt besteld, dan kan het een flinke tijd duren voor deze wordt geleverd. Je kunt in de tussentijd natuurlijk alles op de fiets of met het openbaar vervoer doen, maar waarom zou je niet kiezen voor shortlease? Shortlease is ook een ideale oplossing voor als je een nieuwe medewerker in dienst neemt. Tijdens de proeftijd hoef je dan geen volledig leasecontract voor de bedrijfsauto af te sluiten, maar ga je gewoon voor shortlease. Dat is wel zo handig en ook wel zo budgetvriendelijk!

Andere Artikelen