De zon is lekker aan het schijnen de afgelopen weken, en de temperatuur loopt gestaagd op. Heerlijk zomers, het is weer genieten geblazen! Overal zie je mensen genieten van dit heerlijke weer, buiten in parkjes of gewoon op straat. De zomer van 2020 zal er door Corona wel wat anders uitzien dan andere jaren, maar dat mag de pret niet drukken. De zomer van 2020 is er eentje die je thuis viert, met vrienden of familie. In deze blog geven we je wat tips hoe jij met je gezin alsnog een heerlijke zomer kunt hebben!

Zwembadje

Nu zwembaden voorlopig nog niet open zijn, is niets zo lekker als een eigen zwembadje in je tuin! Geloof me, je kinderen zullen hier ontzettend veel plezier aan beleven. En zij niet alleen, ook de buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes van school of je neefjes en nichtjes. Want als jullie eenmaal een zwembadje hebben zullen je kinderen snel ontzettend populair worden! Kies een zwembadje dat past gezien de omvang en vorm van je tuin. Maar ga bij twijfel eerder voor groter dan voor kleiner. Zorg wel dat het zwembad ’s avonds af kan dekken, zo voorkom je dat er veel insecten, takjes en bladeren invallen. En zo kan je langer genieten van je zwembad

Zomerse outfit

Bij zomers weer hoort een zomerse outfit! Winkels zijn weer open, en anders kan je altijd nog online shoppen. Koop een zomerse outfit en je zult merken dat je helemaal in de zomerse sferen komt. Leuke zomerjurkjes, fleurige bloesjes, korte broeken: het kan en mag allemaal. En heb je al bescherming tegen de zon, een zonnebril of hoed? Kijk eens online naar alle opties voor een zonnebril kind. Zelf vind ik Charlie Temple echt een aanrader, veel keus en een goede prijs-kwaliteit!

Barbecue

Wie zomer zegt, zegt barbecue! Niets is zo lekker als eindeloos tafelen in de tuin, met een stokbroodje en een wijntje erbij. Maar waar barbecue jij mee? Een weggooibarbecue, of ga je voor de volledige buitenkeuken? Het is best de moeite waard om een beetje te investeren in een betere barbecue, je zult merken dat je hiermee nog vaker en met nog meer plezier gaat barbecueën. En misschien ontdek jij wel je culinaire kant, want er kan zoveel meer met barbecueën dan de meeste mensen weten.  Er zijn online hele veel recepten te vinden, en je kunt eindeloos variëren met kruiden, marinades, salades en desserts. Nodig wat vrienden uit (niet te veel in verband met de 1.5 meter afstand), en steek de barbecue aan. Gezelligheid gegarandeerd.

Fijne zomer!