Het grootste feestje met licht en geluid!

Sommige gebeurtenissen verdienen een groot feest. En dan niet per se groot in de zin van veel mensen uitnodigen, maar een feest waarbij je álles uit de kast haalt. Zoals bijvoorbeeld als je je examens hebt gehaald, afstudeert van de universiteit, een belangrijke verjaardag zoals als je 18 wordt, 21 of juist de 50 haalt. Of een belangrijk feestje voor je bedrijf of onderneming, als je indruk wil maken op je collega’s! Je kunt het natuurlijk lekker klein houden, maar waarom zou je er niet alles aan doen om een keer écht goed te voelen dat je het feestje krijgt wat je verdient?

Licht en geluid huren

Licht en geluid huren is een enorm breed begrip. Buiten normale lampen, spotlights, goede boxen voor als er speeches worden gehouden etcetera, valt er nog veel meer onder licht en geluid huren waar niet iedereen even snel aan denkt. Denk aan een uitgebreide rookmachine voor belangrijke aankondigingen of als je voor speciale kleureffecten gaat wanneer je foto’s op je feestje wil maken, een verlichte fontein voor een verrassingseffect en een super mooie centerpiece voor de gelegenheid, of een verlichte dansvloer als je iedereen je kent echt los wil zien gaan. Maar ook op het gebied van ‘normaal’ licht is al enorm veel variatie: laserstralen, discoballen, noem het allemaal maar op. En met goed geluid kun je bijvoorbeeld een karaoke hoekje maken! Als je iedereen een beetje bij laat dragen kun je dat soort dingen voor mooie prijzen realiseren, zodat iedereen de avond van zijn leven heeft! Vaak wordt het ook nog eens bezorgd bij je feestlocatie om een afgesproken tijd, en halen ze het de volgende dag weer voor je op. Zo gepiept dus!

Ook voor je zakelijke feestjes

Buiten natuurlijk casual feesten voor belangrijke gebeurtenissen zoals afstuderen, kun je ook een zakelijk feestje of bedrijfsuitje moeten organiseren. De jaarlijkse nieuwjaarsborrel, een afscheidsfeestje als er een belangrijke collega of leidinggevende stopt bij het bedrijf, of het vieren van een grote nieuwe klant. Een verlichte dansvloer is dan misschien niet even geschikt, maar professioneel licht en geluid in de vorm van goede lampen en boxen laten zo’n feestje juist ook een stuk formeler ogen dan gedimd licht wat een feestlocatie uit zichzelf biedt. Je hebt het zo voor elkaar, de spullen worden geleverd op locatie en de volgende dag weer opgehaald zodat je zelf niet al teveel opruim en organisatiewerk hoeft te doen, maar iedereen ervaart het feestje toch als net iets luxer.

Andere Artikelen