Ford Custom Occasion en Ford Transit Occasion: Kies de juiste bedrijfswagen voor jouw onderneming

Als ondernemer heb je vaak behoefte aan een betrouwbare bedrijfswagen die je kunt gebruiken voor het vervoeren van goederen of personen. Ford heeft verschillende bedrijfswagens in het assortiment, waaronder de Ford Custom en de Ford Transit. Beide modellen zijn ook als occasion verkrijgbaar. In deze blog zullen we de verschillen tussen deze twee modellen bespreken en je helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen voor jouw onderneming.

Ford Custom Occasion: Compact en Wendbaar

De Ford Custom is een compacte bedrijfswagen die ideaal is voor het vervoeren van goederen in de stad. De Custom is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes, waardoor je kunt kiezen voor de variant die het beste bij jouw onderneming past. Daarnaast is de Custom ook verkrijgbaar als personenbus, waarmee je tot wel 9 personen kunt vervoeren. Een bijkomend voordeel van de Custom is dat hij zeer wendbaar is, waardoor je gemakkelijk door smalle straatjes en drukke stadscentra kunt manoeuvreren.

Ford Transit Occasion: Ruim en Veelzijdig

De Ford Transit is een grotere bedrijfswagen die geschikt is voor het vervoeren van grotere goederen of meer personen. De Transit is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes, waardoor je tot wel 15,1m³ laadruimte kunt creëren. Daarnaast is de Transit ook verkrijgbaar als personenbus, waarmee je tot wel 18 personen kunt vervoeren. Een bijkomend voordeel van de Transit is dat hij zeer veelzijdig is, waardoor je hem voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Welke bedrijfswagen is geschikt voor jouw onderneming?

Het is belangrijk om goed te kijken naar de behoeften van jouw onderneming bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen. Hieronder hebben we enkele punten op een rijtje gezet om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

  • Ben je voornamelijk actief in de stad en heb je behoefte aan een wendbare bedrijfswagen? Dan is de Ford Custom een goede keuze.
  • Moet je regelmatig grotere goederen vervoeren of meer personen? Dan is de Ford Transit een betere optie.
  • Heb je behoefte aan veelzijdigheid en wil je de bedrijfswagen voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken? Dan is de Ford Transit de beste keuze.
  • Wil je graag een bedrijfswagen die ook als personenbus gebruikt kan worden? Dan zijn zowel de Ford Custom als de Ford Transit geschikt, afhankelijk van het aantal personen dat je wilt vervoeren.

Conclusie

Als ondernemer is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare bedrijfswagen die past bij de behoeften van jouw onderneming. De Ford Custom en de Ford Transit zijn beide goede keuzes als het gaat om bedrijf

Andere Artikelen