Wat voor kleding draag jij?

Als man is het shoppen voor een goede outfit nog lastiger voor vrouwen. Mannen hebben toch een bepaalde stijl die zij graag aan willen houden. Vaak is deze stijl alleen maar de vinden in dure herenmodezaken die dan ook de hoofdprijs vragen voor een pullover of een jeans.
Echter is er gelukkig wel een zeer ruim aanbod voor herenkleding online!

 

 

Je eigen stijl realiseren

Voor mannen is het erg lastig om bij de normale winkels hun eigen stijl te kunnen creëren. Vaak zijn de printjes standaard bij de goedkopere winkels en de kwaliteit is niet bepaald om er een boek over te schrijven. Steeds meer mannen willen liever wat meer geld uitgeven aan herenkleding wanneer de kwaliteit uitstekend is. Logisch, de meeste mannen zijn nog steeds geen fan van shoppen. Zij zijn allang blij als de kast vol ligt met goede kwalitatieve kledij waarmee zij jaren mee vooruit kunnen.

 

 

Let op, sale!

Ook bij mannen gaat het hart harder kloppen bij het woord sale. Mannen willen aan het einde van de maand ook liever geld overhouden, toch? Aan begin van het jaar is het namelijk sale geblazen. Vooral de zomerkleding is rond februari, maart veel goedkoper. Dit komt omdat de voorraad liever verkocht wordt zodat de winterkledij weer gestald kan worden.
De zomerkleding voor heren is bijna ieder jaar hetzelfde. Het maakt dus niet uit dat je kleding koopt van het jaar daarvoor. Het is niet dat het al uit de mode is of zo.
Rond deze tijd zie je ook regelmatig acties van 1+1 gratis of 2+1 gratis. Op jeans scheelt dat toch weer snel honderd euro. Mooi, dat geld kan weer in je potje voor de vakanties.

 

Nette werkkleding

Als men nette werkkleding hoort, denken zij gelijk aan een driedelig pak met een overhemd. Dat is niet meer, mits je werkgever dit natuurlijk heeft aangegeven. Tegenwoordig is het gewoon geaccepteerd om met een nette jeans en een net overhemd met eventueel een pullover op je werk te verschijnen. Het zit een stuk comfortabeler kan ik je vertellen. Qua schoenen raad ik je aan om de kat uit de boom te kijken bij je collega’s. Je kunt niet met basic sneakers aankomen als de rest van jouw collega’s op nette Italiaanse schoenen loopt.
Korte broeken naar werk aan wordt over het algemeen nog steeds niet geaccepteerd, al is het 40 graden buiten. Dit vind ik persoonlijk wel jammer, korte broeken kunnen namelijk ook netjes zijn tegenwoordig. Ik snap trouwens wel dat als je veel te maken hebt met klanten dit minder professioneel over komt. Het is alleen dat ik altijd zoveel medelijden heb met de mannen in lange broeken met 40 graden. Hoe kijkt jouw baas tegen korte broeken aan?

Andere Artikelen