In Bali rondreizen en dit prachtige eiland ontdekken

Bali, misschien wel een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders. Dit prachtige eiland van Indonesië ligt in Zuidoost-Azië. Vanwege de ligging is het er altijd tussen de 20 en 30 graden. Een perfecte vakantiebestemming dus. Maar Bali rondreizen heeft meer te bieden dan alleen warme temperaturen. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, is beroemd om zijn prachtige stranden en de verwelkomende atmosfeer. Inmiddels is het eiland uitgebloeid tot de ultieme vakantiebestemming, en er zijn dan ook genoeg resorts en hotels waar je heerlijk verwend kunt worden. Het eiland heeft werkelijk waar alles: vulkanen, tempels, monumenten, prachtige rijstvelden en heerlijke surfgolven. Elk type toerist kan terecht op Bali. Daarom zijn er veel verschillende vakantie-soorten zodat je naar jouw smaak in Bali kan rondreizen.

Romantische vakantie naar Bali

Misschien wel de perfecte honeymoon: een huwelijksreis naar Bali. Er zitten talloze prachtige resorts voor pasgetrouwde stellen op Bali. Wandelend over de prachtige hagelwitte stranden met een onvergetelijke zonsondergang, romantischer wordt het niet. Overdag kun je snorkelen om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Ook de cultuur en de natuur brengt je echt tot rust. Je kunt je laten verwennen in een van de vele spa’s, en als je een avondje uit wilt zijn er genoeg beachclubs waar je lekker kunt eten en lounchen. Al met al is in Bali rondreizen voor je huwelijksreis een perfect romantisch avontuur.

Het onbekende van Bali ontdekken

Voor de mensen die iets avontuurlijker zijn ingesteld, heeft het eiland gelukkig ook genoeg te bieden. Ontsnap aan de drukke, toeristische delen van het eiland en bezoek bijvoorbeeld de bergen van Bali of beklim een vulkaan. Bezoek de tempels of het apenbos om je echt in een andere wereld te wanen. Je kunt ook een tocht door de jungle volgen en daar ook overnachten. Ook kun je een authentiek dorpje bezoeken, waar je mee kunt doen in een van de vele culturele ceremonies. Er zijn eigenlijk ontelbaar veel activiteiten die je kunt doen op Bali, dus plan je reis goed als je erheen gaat!

Tips voor Bali rondreizen

Om je vakantie uniek te maken en niet als iets uit een brochure, zijn de volgende tips erg handig. Een van de belangrijkste tips voor in Bali rondreizen is wel dat je toch een beetje moet proberen om de toeristische plekken af en toe over te slaan. Bezoek in plaats daarvan eens een onbekend dorpje om het leven van echte Balinezen mee te maken. Een duik in de adembenemende onderwaterwereld mag ook echt niet ontbreken. Ook kun je te paard een strandwandeling maken. Als je meer dan alleen Bali wil zien, zijn de Gili eilanden ook prachtig om te bezoeken. Elk strand is uniek! Tot slot is een eigen auto met lokale chauffeur de manier om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. Bali is voor iedereen!

Andere Artikelen