5 hippe kindermerken

Liep je vroeger als kind in een Hema shirtje? Grote kans dat je daar dan mee gepest werd. Tegenwoordig heeft de Hema een grote omslag gemaakt en ontzettend hippe kinderkleding. Ook de Zeeman heeft een enorm verschil gemaakt in zijn imago.

Maar dit voorbeeld geeft wel aan dat kinderen meedogenloos kunnen zijn als het aankomt op kleding. Loop je in de verkeerde kleding rond? Grote kans dat je er tussen uit wordt gepikt. Maar draag je kleding van hippe merken? Dan zal dit een boost zijn voor jouw populariteit in de klas.

Wat zijn nu de hipste kindermerken?

Malelions

Malelions is een Nederlandse lifestyle brand. Het merk produceert jonge en dynamische kleding.  Het merk is ontstaan uit een bewustzijn dat niet iedereen gelijke kansen heeft. En kleding maakt de man. Het is een knipoog naar de populaire kleding die op straat wordt gedragen. Stoere hoodies, hippe sportbroekjes en shirtjes. Dat maakt de lijn van Malelions Kids zo populair. De kleding is heerlijk vrij en kinderen kunnen er lekker in spelen en bewegen.

Black Bananas

Vergelijkbaar is het merk Black Bananas. De trainingspakken van Black Bananas zijn verheven tot stoere mode artikelen. Geen wonder dat de lijn Black Bananas Kids verscheen en zo populair is. De lijn is kleurrijk en wisselt snel. Maar je kunt gemakkelijk een complete outfit samenstellen met losse onderdelen. Vrijwel alle artikelen kunnen bijvoorbeeld met een zwarte jogger worden gecombineerd. Met je kind op straat in een matching trainingspak: hoe cool is dat?

River Island

Op zoek naar een iets stijlvollere touch? Bekijk dan eens de kinderkleding van River Island. Je denkt bij dit merk misschien niet meteen aan de kledingkast van je kind. De kinderkleding van dit merk is voor kinderen net zo stylish als voor volwassenen. Betaalbaar, maar met een unieke touch. Zo vindt je bij River Island altijd leuke details, hippe prints en een degelijke materiaalkeuze.

Hema

De beste basics koop je bij de Hema. Het blijft mijn favoriete adres voor sokken en ondergoeden. Maar tegenwoordig verkoopt de Hema veel meer dan enkel basics. Denk bijvoorbeeld aan hippe spijkerbroeken met een goede, stretchy pasvorm. Hema kent de Nederlandse markt goed en weet zo kleding te ontwikkelen die aanslaat bij kinderen. De kleding kenmerkt zich door eenvoud, hippe kleuren en krachtige boodschappen.

Lindex

Tenslotte een heerlijk Scandinavisch merk voor kinderkleding: Lindex. Deze Zweedse gigant produceert kinderkleding van een hele goede kwaliteit. De stoffen zijn vaak zacht en stretchy, waardoor ze heerlijk zijn om te spelen. En tevens blijven de stoffen mooi na het wassen. Een groot voordeel van dit merk is dat het nog niet heel erg ontdekt is in Nederland. Veel kinderen lopen misschien rond in shirts van de Hema, mar met Lindex weet je dat je iets unieks te pakken hebt.

Wat vindt jij de leukste merken voor jouw kinderen?

Andere Artikelen