Warm de deur uitlopen

Als we Piet Paulusma mogen geloven, wordt het een enorm strenge winter. We hadden een extreme warme zomer en krijgen dus nu ook een extreem koude winter. Bah! Ik zit hier in ieder geval niet op te wachten. Het enige leuke is sneeuw (als je niet naar buiten hoeft). Dit maakt de winter toch nog wel een beetje gezellig. Moet je toch naar buiten in de kou? Kleed je dan warm aan, anders vat je kou. Gelukkig kun je je koud op de kou kleden. Er zijn verschillende kledingstukken die je warm houden. Nog een pluspuntje, ze zijn ook nog eens erg modieus.

Parka’s

Het allerbelangrijkste deze winter is een goede en warme jas. Ook belangrijk is dat de jas er leuk uitziet. Een parka is zowel een modieuze als lekkere warme jas. De naam komt van een eilandengroep die bij Alaska hoort. Dan kun je je al een beetje inbeelden hoe warm die jas is. Later werd de jas ook uitgedeeld aan het leger. Kou vatten ga je dus zeker niet met een mooie parka. Bij winkelstraat.nl vind je onder de categorie ‘parka heren’ de mooiste parka’s van allerlei merken. Zo zijn er parka’s met bontkragen, riempjes, verschillende zakken en printjes. Wat je ook wenst, jouw ideale parka zit er ongetwijfeld bij.

Moonboots/Snowboots

Zijn naam verklapt het al een beetje. De maker van de moonboot is geïnspireerd door de schoenen die Neil Armstrong droeg toen hij voor het eerst landde op de maan. De moonboot werd ontwikkeld voor de extreem koude en sneeuwvolle dagen. Ook wordt het gedragen als fashion item, zo liepen de modellen van Jeremy Scott in dit voorjaar nog op de catwalk met eigen creaties van de moonboots. Ze zijn er in verschillende varianten en stofjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lage laarsjes van nylon of juist voor een hoge variant van wol. Welke variant je ook kiest, je zult ongetwijfeld geen koud lijden deze winter.

Thermokleding

Thermokleding is de ideale oplossing wanneer je gewoon je normale kleding wil dragen. Je kun het namelijk gemakkelijk onder je eigen kleding dragen. Zo zijn er thermoshirts met lange mauwen, thermosokken, thermoleggings en thermo-ondergoed. Vaak zijn de kledingstukken zwart van kleur, waardoor ze niet opvallen. Deze kleding is ook zeer geschikt als je een buitensport doet, aangezien het licht is om te dragen en toch het warme comfort biedt. Wil je niet teveel geld kwijt zijn? Kies dan voor een voordeelset met een broek en shirt.

Andere Artikelen