Een commerce engine; iets voor elk bedrijf

Als bedrijfsleider is het volledig benutten van je marketingcapaciteit sowieso al een partij lastig, en al helemaal als je er zelf (nog) niet zoveel verstand van hebt. Natuurlijk huur je daar mensen voor in—als je die niet al hebt—maar toch kan het zijn dat je SEO op de een of andere manier niet de performance levert die jij verwacht. Dat de algoritmes je strategieën niet oppikken. Wat doe je dan? Gelukkig zijn er commerce engines als SAP Commerce Cloud; voor jouw voordeel. 

Commerce engine; hè?

Het grootste voordeel van een commerce engine als de SAP Commerce, zonder meteen te vervallen in jargon? Het ontgrendelt de volledige flexibiliteit en het volledige potentieel van je bedrijf én de marketing ervan. Door gebruik te maken van een bliksemsnelle cloud-implementatie in een uitgebreide microservice-infrastructuur versterkt een commerce engine je bedrijf op verschillende manieren. Het brengt je, bijvoorbeeld, een nieuw en verbeterd klantenbestand, wat op alle kanalen overzichtelijk blijft en er ook voor zorgt dat je naar al je werknemers én klanten een garantie van informatie en openheid kan garanderen. Ook helpt een overzichtelijke commerce engine—en daardoor een betere marketingcampagne—met het beter bereiken van je doelgroepen én daarmee het verbeteren van je inkomsten. 

Meer voordelen 

Een commerce engine is dus rendabel en lucratief—maar wat betekent het in de praktijk? Een engine als die van SAP Commerce moet je eigenlijk zien als een online platform—eentje dat er speciaal op afgesteld is om jou én al je medewerkers een overzichtelijke en gebruiksgemakkelijke manier te geven om je commerciële zetten te overzien. Een commerce engine heeft een optimale infrastructuur en een garantie op beschikbaarheid; anders werkt het concept niet. Hierom ook vaak de samenwerking met programma’s als Microsoft Azure. Het gebruik van een commerce engine én de vele verbeteringen die daarbij komen kijken versterkt ook de personalisatie van je bedrijf, en daarmee de band met je klanten. Een sterkere, persoonlijkere band met je klanten, simpelweg omdat je een groot deel van de rompslomp hiermee kan wegnemen, is waar elk bedrijf naar streeft, uiteindelijk. Dat maakt dat klanten terugkomen en blijven. 

 

Kortom is een commerce engine als die van SAP Commerce echt iets om te overwegen voor je bedrijf, hoe groot of groeiende ook. Het versterkt je op alle mogelijke manieren en maakt het leven van jou én je werknemers een stukje makkelijker en overzichtelijker, zodat jullie allemaal beter je werk kunnen doen en alle performances omhoog gaan, ook die van de SEO. Wat wil je nog meer? 

Andere Artikelen