6 eenvoudige manieren om van rommel af te komen

Heb je ooit het gevoel gehad dat er gewoon te veel spullen zijn? Het is moeilijk om iets te vinden, het ziet er allemaal hetzelfde uit en je bent het zat om ernaar te kijken. Deze blog is voor iedereen die van rommel af wil. Ik geef je 10 eenvoudige manieren om van rommel af te komen. 1. Ruim je bureau op 2. Maak een wandeling door je huis 3. Maak een lijst van dingen die je niet nodig hebt 4. Vraag jezelf af of je iets echt nodig hebt 5. Geef kleding weg die niet past 6. Gooi rommel weg.

Ruim je bureau op

Ruim je bureau op. Neem alle dingen die je op je bureau hebt staan, foto's, papieren, pennen, potloden, notitieboekjes, enz. Stop ze allemaal in een doos of bak. Zet die bak of doos weg. Je zult versteld staan ​​hoeveel ruimte je op je bureau hebt. Het zal u helpen zich te concentreren op de taak die voor u ligt.

Maak een wandeling door je huis

Maak een wandeling door je huis. Loop door je huis en bekijk alles. Kijk naar de items die je hebt. Vraag jezelf af of je ze nodig hebt. Heb je een verzameling van iets? Heb je duplicaten van dingen? Het is oké als je dat doet. Sommige mensen vinden het leuk om dingen te verzamelen. Vraag jezelf af of je het leuk vindt. Geeft het je vreugde? Als het antwoord nee is, is het tijd om van dat ding af te komen. Je hebt het niet nodig. Je zult verrast zijn hoeveel beter je je voelt over je huis. Doe bijvoorbeeld ook direct even de vaat. Met goede vaatwastabletten is al je vaat weer goed schoon. Hetzelfde geldt voor wasmiddel voor een schone was.

Maak een lijst van dingen die je niet nodig hebt

Maak een lijst van dingen die je niet nodig hebt. Denk er echt over na. Heeft u duplicaten? Heb je dingen die kapot zijn? Heb je dingen die je niet nodig hebt? Maak een lijst van alle dingen die je hebt die je niet nodig hebt.

Vraag jezelf af of je echt iets nodig hebt

Vraag jezelf af of je echt iets nodig hebt. Heb je je spullen nodig om je gelukkig te maken? Zo niet, vraag jezelf dan af of je ze echt nodig hebt. Vind je ze leuk? Vind je het leuk om naar ze te kijken? Maken ze je blij? Als je ze niet leuk vindt en ze je niet gelukkig maken, waarom heb je ze dan nodig?

Geef kleding weg die niet past

Geef kleding die niet past weg. Heb je kleding die niet past? Heeft u kleding die te klein of te groot is? Als je ze niet draagt, waarom bewaar je ze dan? Vind je het leuk hoe ze naar je kijken? Als je dat niet doet, ben je er niet blij mee. Het is tijd om ze kwijt te raken.

Gooi rommel weg

Gooi rommel weg. Denk aan alle rommel die je hebt. Heeft u oude kranten? Heeft u oude tijdschriften? Heeft u oude rekeningen? Heeft u oude documenten? Heeft u oude brieven? Heb je iets ouds? Vind je het leuk om naar ze te kijken? Maken ze je blij? Zo niet, verwijder ze dan.

Andere Artikelen