Het creëren van een webshop voor de zakelijke markt

De manier waarop B2B (business to business) bedrijven zaken willen doen met leveranciers en partners is de afgelopen jaren enorm aan het verandereren. Waar er voorheen nog fysieke afspraken werden gemaakt en je persoonlijk een kijkje kon nemen naar het product, zullen er nu enkele producten worden opgestuurd, kun je met elkaar overleggen via Zoom of andere online contactmogelijkheden en weten partners en zakelijke inkopers zich steeds meer online te oriënteren. De nieuwe digitale technologieën liggen hier dan ook ten grondslag aan en creëren we een ingrijpende verandering in de wereld van B2B e-commerce. Voor vele bedrijven is het daarom aan te raden om ook over te stappen naar online, om hier een eigen B2B webshop op te kunnen starten. Het is niet meer dat alleen de consumenten in de B2C markt online willen oriënteren en gaan shoppen, maar is dit tegenwoordig in iedere markt terug te zien!

Het creëren van een B2B webshop Magento

Wanneer je nu online zaken wilt doen met partners en zakelijke inkopers, is het wel van belang dat je beschikt over een volwaardige webshop die de bezoekers een unieke bezoekerservaring weet te bieden. Als B2B bedrijf zul je hoge eisen moeten stellen aan je webshop en kun je kiezen voor vele functionaliteiten, wat met een B2B webshop Magento is te realiseren. Adobe Magento Commerce is een krachtig e-commerce platform en wordt deze ook wel gezien als de meest ideale en uitgebreide B2B webshop.

Met een B2B webshop Magento zul je sterk inspelen op de wensen en behoeften van zakelijke kopers. De module is speciaal ontworpen om aan de groeiende vraag naar B2B functionaliteiten te voldoen en zijn hier vele opties mogelijk. Je creëert een unieke Customer Experience voor de websitebezoeker, maar is er met een PWA developer nog veel meer te creëren voor een excellente webshop in de B2B markt!

De kracht van Magento in samenwerking met PWA

Nu zul je met een B2B webshop Magento al de unieke ervaringen kunnen bieden aan de websitebezoekers en zul je hier al werken met de nieuwste en beste functionaliteiten, maar kun je jouw webshop nog altijd een boost geven. Met PWA, Progressive Web App, zul je een nieuwe boost leveren aan jouw e-commerce. Een PWA developer zal voor je aan de slag gaa met een draaiende webshop op PWA, waardoor de website:

  • Sneller zal gaan laden

  • Hoger zal scoren in de organische zoek posities in Google

  • Zal het gebruik van PWA leiden tot meer conversies en

  • PWA is ook zonder internet te gebruiken

Bespreek je wensen eens met een PWA developer en kijk wat er allemaal mogelijk is, om zo te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt en een unieke meerwaarde weet te bieden voor zakelijke partners en (potentiële) klanten!

Andere Artikelen