Een bruiloft in oktober

Voor de bruiloft van goede vrienden zal ik een nieuwe outfit moeten kopen. Recent ben ik 35 kilo afgevallen waardoor al mijn oude kleding niet meer past. Gelukkig maar, zal je denken. Echter valt het mij zwaar tegen wat voor kostenplaatje hieraan vasthangt. Al mijn feestjurkjes kan ik ook niet meer aan. Als cadeautje kreeg ik van mijn vriend een nieuw jurkje, ik mocht hem zelf uitzoeken. Ik besloot op internet te kijken, al snel vond ik een heel leuk jurkje die zeker geschikt is voor een bruiloft, ik was blij met de vondst!

 

Een oktober bruiloft

Het enige probleem was wel dat de bruiloft in oktober gepland is, het weer kan dus heel erg wisselend zijn. De bruiloft zal gedeeltelijk buiten plaats vinden. Ik zocht dus nog een blazer voor de warmte, het zal anders echt te koud worden met korte mouwtjes. Op internet zocht ik naar blazer dames, waar ik al snel overspoeld werd met mogelijkheden. Blazer dames bleek een veel gezochte zoekterm, vandaar dat veel webshops van deze term gebruik hadden gemaakt. Voor het mooie zocht ik een blazer in de kleur donkerblauw, dit zou het beste passen bij mijn geweldige jurk. Echter bleek dit niet nog niet zo makkelijk, het was allemaal de verkeerde kleur blauw. Na een hele zoektocht voor blazer dames was ik er wel een beetje klaar mee. Bij het opgeven, klikte ik nog één webshop aan. Daar stond hij, op de website. De kleur was precies goed. Die moest ik hebben! Alleen hadden ze mijn maat niet meer op voorraad. Gelukkig kon ik wel een balkje invullen dat ik een mail zou krijgen zodra die blazer weer op voorraad zou zijn in mijn gewenste maat.

 

“Pling”

Gelukkig ging na 2 dagen mijn telefoon af, mail van de webshop. De dames blazer was gelukkig weer op voorraad. Ik wist niet hoe snel ik hem moest bestellen voordat hij weer op zou zijn. Maat 40 is ook een maat die veel dames dragen. Ik legde mijn werk even neer voor 3 minuten en bestelde vanuit mijn werk de blazer. Na 2 dagen werd de blazer gezorgd en kon ik de kleur goed bepalen naast het jurkje. Het was een perfecte kleurencombinatie! Nu alleen nog bijpassende hakken of ballerina’s vinden. Ik weet nog niet of ik het de hele dag op hakken kan uithouden. Toen ik 35 kilo dikker was in ieder geval niet, toen kreeg ik er hele zware benen van.

Andere Artikelen