Speciale vlaggen voor een bijzondere gelegenheid

Toen mijn vader zestig werd, organiseerden wij, de kinderen, een groot feest. Het was een surprise party, aangezien hij zelf geen plannen had om het te vieren. We wilden voor één keer een alles-erop-en-eraan feest geven, een geen kosten noch moeite sparen. We staken extra veel tijd in de versiering, want zonder versiering viel het hele feest in het water. We kochten enorme helium ballonnen, tientallen slingers, en we gingen vlaggen bestellen.

Allerlei handige producten voor feesten

Deze vlaggen vonden wij heel bijzonder, want je kon ze namelijk zelf bedrukken. We lieten een foto van mijn vader, samen met de cijfers “60” heel groot op een rood met witte vlag drukken. We hebben uiteindelijk vier grote vlaggen, en een aantal vlaggenlijnen besteld. Ze waren een groot succes.  De service was heel erg makkelijk in gebruik; je ging gewoon naar de site, en drukte op een van de aangeboden opties. Je kon vlaggen kiezen, banieren, ballonnen, van alles kon je laten bedrukken. Daarna koos je voor productsoort; bij evenementen kon je bijvoorbeeld kiezen uit bierviltjes, kaasprikkers en partytenten. Wij kozen ook voor de kaasprikkers. We bestelden er honderd, en staken die in de kaas, worst, en olijven. Handig die vlaggetjes, want er is geen vorkje voor nodig, en het ziet er nog eens persoonlijk en leuk uit. We konden gratis een ontwerp verzinnen, en kregen een goedkope deal.

Feestje met een persoonlijk tintje

Mijn vader was ontzettend onder de indruk van de moeite die we in zijn feestje hadden gestoken, en de persoonlijke touch met de bedrukte foto op de vlaggen maakte het nog veel beter. Het doel was duidelijk; het ging hier om zijn verjaardag, het was zijn feestje! De grote vlaggen hingen uit in de voortuin en achtertuin, en de vlaggenlijnen liepen door het hele huis. We hadden ballonnen met zijn naam in letters, evenals teksten als ‘party’ en ‘happy birthday!’ Daarnaast hadden we niet één, niet twee, maar drie taarten binnen! Een taart was zelfgebakken door een buurvrouw, de ander hadden we zelf gekocht, en de derde kwam eigenlijk last minute als een verrassing.

Voor herhaling vatbaar

We hadden het beste feestje in jaren, en de vlaggen hebben we nog steeds, als aandenken. Nu ik die vlaggen zo simpel kon bestellen, heb ik ook andere gelegenheden waarbij ik ze kan gebruiken. Zo kan ik best een bedrukte banner of vlag bij mijn bedrijf gebruiken. Ik kan ze immers zelf ontwerpen. Handig, snel, en goedkoop!

Andere Artikelen