Gevelreiniging doe je zo!

Elke gevel wordt wel eens vies! Daar is niet zo veel aan te doen. In sommige gevallen geeft het echter wel een grote impact. Stel, je hebt als ondernemer een pand waarvan de gevel voornamelijk van glas is! De zon schijnt er op en je ziet allerlei viezigheden! Dit straalt natuurlijk geen professionaliteit uit. Daarnaast doe je het pand ook geen eer aan als het een mooi pand is maar de gevel is vies! Daarom is het verstandig om deze gevel af en toe te laten reinigen. Het is een moeilijke klus, dus je kunt het beste een schoonmaak bedrijf inschakelen. In deze blog vertel ik meer over gevelreiniging en hoe dat gedaan wordt door een professioneel bedrijf. Veel leesplezier!

 

Wat is gevelreiniging?

Zoals in de introductie al werd gezegd is gevelreiniging het reinigen van gevels. Doorgaans wordt dit niet op huizen toegepast, want die zijn klein en hebben vaak stenen gevels waar vuil niet zo opvalt. Erg vuil wordt dat uiteindelijk wel weggespoeld door een flinke regenbui. Echter zijn er ook gevels waarbij reinigen wel noodzakelijk is! De gevel is de voorkant van een gebouw of pand. Stel, er zit veel modder op, vanwege zand wat in regendruppels zit, of in de zomer waait er stof op. Dan kan je gevel helemaal onder het stof en zand komen te zitten! Heb je een witte gevel of bijvoorbeeld een gevel van glas, dan ziet dat er heel vies en smoezelig uit.  Omdat een gevel dus de voorkant van je gebouw is zit daar ook vaak de ingang in. Deze ingang is het eerste visitekaartje van je bedrijf, dus die wil je laten stralen. Je kunt dus je gevel laten reinigen, zodat je ingang er goed uit ziet! Deze reiniging is vaak moeilijk omdat gevelreiniging gebeurt op een plek die moeilijk te bereiken is. Daarom schakel je een professioneel team in.

 

Duurzame reiniging is ook beter voor het mileu!

Een gevel zit dus aan de buitenkant. Dit betekent dat de schoonmaakmiddelen gebruikt tijdens de reiniging er af spoelen en dus in het buitenmilieu verdwijnen. Zulke schoonmaakmiddelen zijn vaak erg chemisch en dus heel slecht voor het milieu. Het bedrijf Augias Schoonmakers gebruikt alleen ecologische schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet slecht voor het milieu. Augias is met deze aanpak het eerste en langst bestaande ecologische schoonmaakbedrijf! Als u dus om duurzame reiniging geeft is het erg verstandig om voor dit bedrijf te gaan. Zo houdt u niet alleen uw bedrijf schoon, maar ook het milieu!

Andere Artikelen