Drie redenen waarom steeds meer ondernemers voor Zimbra mail kiezen

Iedere ondernemer wil zijn of haar bedrijf natuurlijk graag zien groeien, maar bij een onderneming komen ook problemen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie tussen werknemers of verschillende afdelingen van het bedrijf. Hoe groter het bedrijf, hoe belangrijker een goede communicatie tussen de medewerkers wordt. Helaas is dit nogal ingewikkeld voor veel ondernemers en CEO's Want hoe zorg je ervoor dat alle werknemers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het bedrijf? Het rondsturen van berichten kan veel tijd in beslag nemen, en die tijd zou je natuurlijk veel beter kunnen besteden. Gelukkig weten steeds meer ondernemers de oplossing te vinden: ZIMBRA MAIL. Deze open berichtenwisseling maakt het rondsturen van berichten gemakkelijk én snel. In dit artikel lees je niet alleen alles over deze open berichtwisseling, maar vind je ook de drie grootste redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor het gebruik van ZIMBRA MAIL.

Zimbra mail maakt de onderlinge communicatie makkelijker

Wil je een goed functionerend bedrijf? Dan is een duidelijke communicatie tussen werknemers van groot belang. Helaas is dit voor veel bedrijven niet zo gemakkelijk als het klinkt. Met het groeiend aantal werknemers, groeit namelijk ook de kans op een miscommunicatie. Om vervelende situaties te voorkomen is het belangrijk om duidelijke communicatievormen te hanteren. Denk bijvoorbeeld aan een wekelijkse vergadering. Voor de communicatie op de werkvloer is ZIMBRA MAIL één van de beste oplossingen. Deze gezamenlijke berichtenwisseling maakt het namelijk makkelijk voor werknemers om in contact te blijven staan met hun collega's.

Toegankelijk op alle apparaten

Bij het ontwikkelen van deze berichtensoftware is er rekening gehouden met alle facetten van het bedrijfsleven. Zo zijn er bijvoorbeeld veel bedrijven die gebruik maken van een zogenoemde buitendienst. Dit zijn werknemers die voor hun beroep regelmatig op pad moeten, denk bijvoorbeeld aan reparateurs of chauffeurs. Het is natuurlijk belangrijk dat deze werknemers te allen tijde contact kunnen opnemen met de medewerkers op kantoor. Om deze communicatie te versoepelen is de software beschikbaar op alle digitale apparaten. Dit betekent dat je de ZIMBRA MAIL kunt gebruiken op zowel computers als tablets en mobiele telefoons.

Zimbra Mail biedt meerdere functies aan

ZIMBRA MAIL is niet de enige berichtensoftware, maar wel één van de meest veelzijdige. Deze berichtensoftware is namelijk niet alleen gefocust op het aanbieden van een uitgebreid berichtensysteem, maar biedt daarnaast ook nog vele andere functies aan. Zo is er rekening gehouden met een gezamelijke kalender en kunnen werkbestanden onderling met elkaar worden gedeeld. Hierdoor kunnen werknemers makkelijk elkaars taak overnemen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van ziekte of verlof. Daarnaast is er een speciale functie die onderling chatten mogelijk maakt. Al deze bijzondere functies zorgen er niet alleen voor dat miscommunicaties worden voorkomen maar ook dat werknemers zich verbonden voelen met het bedrijf. En dat zorgt dan weer voor meer plezier in het werk én een productieve werkdag!

Andere Artikelen