Cocktails serveren op een feest

Ik was laatst met een goede vriendin van mij aan het shoppen in het centrum van Haarlem. Dit was een leuke dag en dan ook om meerdere redenen. Ik was destijds namelijk nog maar net verloofd met mijn vriend en ik was op diezelfde dag ook op zoek naar een trouwjurk.

Je weet nooit wat op je pad zal komen

Nadat we lekker een kopje koffie en een hartig broodje hadden genomen tijdens onze ‘shop’ pauze, gingen we weer door. We gingen ditmaal op zoek naar een trouwjurk. Uiteraard duurde dit erg lang, want wij konden maar niet kiezen uit al die prachtige jurken. Voor de receptie van de bruiloft zelf, moesten wij ook nog wat dingen regelen en uitzoeken. Daar hoorde onder andere het zoeken van een bar waar je cocktails kan krijgen bij. Ook al hadden die dag geen bezoek aan een feestplanner in ons hoofd, we kwamen er hoe dan ook mee in aanraking. Toen we de zoveelste winkel hadden uitgeplozen, zagen we het bord hangen om de hoek. Het straalde enthousiast ‘Bar huren voor jouw speciale momenten? Dan ben je hier aan het juiste adres!’.  Mijn beste vriendin en ik besloten eens te kijken voor de grap, al dan zonder te hoge verwachtingen.

Positieve verrassingen

We werden meteen aangesproken door een vriendelijke vrouw. Ze vertelde dat het huren van een bar bij hun heel gemakkelijk gaat en dat er altijd iets geregeld kan worden voor persoonlijke wensen, ook al is het op het laatste moment. We wisten uiteraard dat ze een goed woordje wilde doen voor het bedrijf, maar we hadden wel het idee dat hier een goede sfeer hing. Ik maak heel veel van mijn beslissingen op mijn gevoel. Dus als ik me ergens niet goed bij voel, kies ik er meestal ook niet voor.

Onder het genot van een lekkere cocktail

Dit voelde in de eerste instantie dus als een fijn bedrijf. Check. Vervolgens kregen we een lekkere cocktail aangeboden en werden ons al hun feestlocaties aangewezen en kregen we verdere informatie over wat ze nog meer aanbieden. Zo konden we er ook voor kiezen om een mobiele bar te huren, wat wil zeggen dat het verplaatsbaar is en je het kan gebruiken op locatie naar keuze. Ook was het huren van catering en personeel in het plaatje. Onder het genot van een heerlijke Pina Colada besproken mijn beste vriendin en ik het aanbod. We waren unaniem tevreden en maakten samen met dezelfde vriendelijke specialist een plan voor de barverhuur. Als kers op de taart konden we ook nog onze favoriete mobiele bar huren op de trouwdatum!

Andere Artikelen