Een roadtrip is altijd een goed idee

Soms MOET je er gewoon even helemaal tussenuit. Even geen gedoe met baan, kinderen, partner, huisdieren, (schoon)ouders, sociale verplichtingen en andere  “ellende”. Gewoon om weer even te ervaren dat er in je eentje ook niet echt veel aan is en dat je eigenlijk toch wel blij bent met je baan, kinderen, partner, huisdieren, (schoon)ouders, sociale verplichtingen en andere activiteiten. Maar hoe regel je dat? Kun je zo de deur achter je dichttrekken en de achterblijvers laten raden naar waar je bent gebleven? Dat kan. Maar of dat écht op prijs wordt gesteld is weer een tweede. Plus dat de voorpret al zo’n beetje de halve ontspanning zal opleveren. Regel je zaakjes dus goed van te voren. Ga naar de autoverhuur, boek een leuke B&B en trek er op uit!
Autoverhuur

Lekker in je eentje op stap

Natuurlijk is het af en toe heerlijk om in je eentje op stap te gaan, of eigenlijk: op roadtrip. Zorg wel dat je iets hebt gepland, want zomaar rondjes rijden gaat redelijk snel vervelen. Hoe lekker je ook zit mee te zingen met je autoradio of de playlist van je mobiel. Plan dus altijd een – soort van – doel. Je zult zien dat je dan meer geniet.

Een roadtrip met je geliefde

Als je samen met je geliefde een roadtrip gaat maken, dan moet je maar voor één ding oppassen: dat je niet in elkaars ogen blijft staren. Hou ook vooral minimaal één oog op de weg. Natuurlijk neem je een goed gevulde picknickmand en een mooi kleed mee. Je reserveert van te voren een mooie kamer in een schattige B&B of juist in een groot sauna-gebeuren. Als jullie er allebei maar van kunnen genieten. En geloof mij: dat genieten begint zodra jullie de straat uit rijden.

Een roadtrip met kinderen

Wordt ook wel een schoolreisje genoemd. Met je eigen kinderen zul je misschien niet veel verder komen dan een tochtje naar opa en oma of naar tante Annie. Een schoolreisje is toch een heel ander verhaal. Zeker wanneer de hulpouders geacht worden te rijden en er (dus) geen bus wordt ingezet. Zie die 4 of 5 kinderen in jouw auto maar eens rustig te houden. Zonder WiFi! Ik geef het je te doen. Natuurlijk kun je van te voren even zoeken op internet naar leuke spelletjes voor onderweg. Maar ook het gebruik van minischermen aan de achterkant van de stoelen is altijd een goed idee. Filmpje aan en je hebt geen kind aan ze!

Andere Artikelen